Toimitusehdot kuluttajille

Toimitusehdot postimyynnissä (puhelinmyynti/sähköpostitilaukset)

Tilaustapa

Voit tilata tuotteet joko puhelimitse, sähköpostilla tai faksilla. Tilatessasi ilmoita mahdollisimman tarkkaan tarvitsemasi tuotteen tiedot sekä minkälaiseen autoon/veneeseen tuotteen tarvitset. Ilmoita myös omat yhteystietosi tuotteen sujuvaa toimitusta varten. Pidätämme oikeuden toimitusajan muutoksiin meistä johtumattomista syistä. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme tilaajalle mahdollisimman pian.

Toimitustapa

Tuotteet toimitamme asiakkaan valinnan mukaan joko Itellan postiennakolla tai Matkahuollon jälkivaatimuksella. Kaikkiin toimituksiin lisätään tapauskohtaiset toimituskulut.

Joistakin erikoisemmista tai yksilöllisesti valmistettavista tilaustuotteista perimme ennakkomaksun. Emme palauta ennakkomaksua, jos tilaus perutaan meistä riippumattomista syistä. Voimme vakuuttaa tuotteen myös erikseen sopimuksen mukaan, jolloin tilaaja maksaa aina kaikki aiheutuvat lisäkustannukset.

Halutessasi voit noutaa tilatut tuotteet myös myymälöistämme.

Toimitusaika

Toimitusaika on varastotuotteille noin 2-3 arkipäivää, tilaustuotteille arvioidaan yksilöllinen toimitusaika. Pyrimme varastoimaan kaikkia volyymituotteita, jotta pystymme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Ilmoitamme tilauksen yhteydessä arvioidun toimitusajan. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi.

Peruuttamisoikeus

Postimyynnillä myydyillä tuotteila on kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus 14 vuorokauden ajan tavaran vastaanottamisesta, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä  pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta sekä tilaajan yhteystiedot. Ilmoita myös, jos palautuksen syynä on tuotteessa ilmennyt vika. Viritys- tai kilpakäyttöön tarkoitetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Erikseen tilatuilla, yksilöllisesti valmistetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
HUOM! Muovikelmuun pakattuja moottorin runkolaakereita ei voida palauttaa, jos muovikelmu on rikottu. Suojaavan muovikelmun puuttuminen voi vaurioittaa laakereita kuljetuksessa. Varmista siis tuotteiden sopivuus ennen suojaavan muovikelmun rikkomista.

Tilattujen tuotteiden palautus (kts.peruuttamisoikeus) onnistuu asiakaspalutuksena ilman kuluja Matkahuollon tai Postin (ei Itella Logistics) kautta. Palautuksen voi suorittaa myös suoraan myymälään. Ota yhteyttä myyjään, joka neuvoo sinua palautusasiassa tarkemmin. Näin palautus onnistuu sujuvammin ja saat palautuksen nopeammin tilillesi.

Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia!

Huomioi!
  • Tarkista, että tuotteessa ei ole kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita
  • Tarkista, että saamasi tuote on sama kuin tilaamasi
  • Tarkista tuotteiden sopivuus ennen asennusta
  • Sovita korinosat ennen maalausta
  • Emme ota vastaan maalattuja tai asennettuja tuotteita
  • Emme ota vastaan tuotteita joihin on tehty muutoksia

Virhevastuu

Virhevastuutapauksissa ota ensin yhteyttä myyjään, joka neuvoo sinua jatkotoimissa. Palauttaessasi tuotetta, liitä mukaan omat yhteystietosi sekä selvitys tuotteessa havaitusta viasta sekä minkälaisessa tilanteessa vika ilmenee. Muutamille tuoteryhmille on omat virheilmoituslomakkeensa, jonka täyttämällä tapauksen käsittely sujuu nopeammim.

Takuu

Jos tuotteilla on maahantuojan (US-Parts Finn-Am Oy) myöntämä ylimääräinen takuu, on siitä kerrottu tuote-esittelyn kohdalla. Takuutapauksissa ota yhteyttä myyjään, joka neuvoo sinua jatkotoimissa.

Hinnat

US-Partsin nettisivuilla ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.