Yritys

Helsingissä sijaitseva US-Parts Finn-AM Oy on auton varaosia, autourheiluvarusteita, veneilytarvikkeita ja voiteluaineiden maahantuontia harjoittava yhtiö.

Yhtiömme juuret juontavat 1970-luvulle, jolloin amerikkalaisten autojen varaosien maahantuonti käynnistyi. Vuonna 1995 US-Parts Oy:n liitettiin toinen alan yritys, Finn-Am Oy. Vuosien saatossa olemme kasvaneet yhdeksi Euroopan johtavista amerikkalaisten autojen varaosaliikkeistä. Helmikuussa 2008 US-Parts Finn-AM Oy osti Autoracing Ax Oy:n, joka on johtava moottoriurheiluvarusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa.

Venetarvikkeiden ja -varaosien maahantuonti käynnistyi 1980-luvulla. Kuluttajamyynnin lisäksi olemme vuosien kuluessa kasvaneet merkittäväksi veneteollisuuden toimittajaksi.

Vuonna 2002 US-Parts Finn-AM Oy allekirjoitti Gulf Oil International Ltd:n kanssa lisenssisopimuksen Gulf – voiteluaineiden edustuksesta ja markkinoinnista Suomessa ja Baltian maissa. Tuolloin legendaarinen Gulf palasi takaisin Suomeen yli 30 vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2008 Gulf sai lisää näkyvyyttä Suomessa, kun voiteluaineiden lisäksi Suomeen ilmestyivät myös Gulf-huoltoasemat.

Myymälämme sijaitsevat Helsingissä, mutta puhelinmyynnin, verkkokaupan ja jälleenmyyjiemme kauttaa edustamamme tuotteet ovat saatavissa kautta maan. Suomen lisäksi US-Partsin ja Autoracingin tuotteet ovat myynnissä Baltian maissa Tallinan myymälän kautta.

US-Parts Finn-AM Oy on Autoalan Keskusliiton jäsen.